Trileçenin pişme süresinin kekin hazırlanma aşamasına bağlı olarak 25-30 dakika sürdüğünü öğrendim. Peki, bu süre fırının sıcaklığına göre değişebiliyorsa, kekin iç kısmının çiğ kalmaması için yüksek sıcaklıkta pişirirken ne gibi önlemler almalıyız? Ayrıca, dinlendirme süresi de tatlının lezzetini artırıyormuş. Bu dinlendirme süresini en az 1-2 saat öneriyorsunuz, ama bir gece buzdolabında bekletmenin ne gibi avantajları var?
Trileçenin pişme süresinin kekin hazırlanma aşamasına bağlı olarak 25-30 dakika sürdüğünü öğrendim. Peki, bu süre fırının sıcaklığına göre değişebiliyorsa, kekin iç kısmının çiğ kalmaması için yüksek sıcaklıkta pişirirken ne gibi önlemler almalıyız? Ayrıca, dinlendirme süresi de tatlının lezzetini artırıyormuş. Bu dinlendirme süresini en az 1-2 saat öneriyorsunuz, ama bir gece buzdolabında bekletmenin ne gibi avantajları var?
Cevap yaz