Sıvı kremasız trileçeyi denemek harika bir fikir! Kekin yapımında yumurtaların ve toz şekerin güzelce çırpılması, trileçenin hafifliği için çok önemli. Şerbetin hazırlanmasında süt ve yoğurt kullanılması da ilginç bir dokunuş. Peki, şerbetin kekin içine iyice çekmesi için ne kadar bekletmek gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, kakao ile süsleme yapmayı düşündüğünüzde hangi malzemeleri tercih edersiniz? Kendi eklemelerinizle bu tarife kişisel bir dokunuş katmayı planlıyor musunuz?
Sıvı kremasız trileçeyi denemek harika bir fikir! Kekin yapımında yumurtaların ve toz şekerin güzelce çırpılması, trileçenin hafifliği için çok önemli. Şerbetin hazırlanmasında süt ve yoğurt kullanılması da ilginç bir dokunuş. Peki, şerbetin kekin içine iyice çekmesi için ne kadar bekletmek gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, kakao ile süsleme yapmayı düşündüğünüzde hangi malzemeleri tercih edersiniz? Kendi eklemelerinizle bu tarife kişisel bir dokunuş katmayı planlıyor musunuz?
Cevap yaz