Trileçeyi hazırlamak oldukça keyifli bir süreç, değil mi? Yumurtaları çırparken rengi açılana kadar devam etmek, tatlının hafif ve kabarık olmasını sağlıyor. Süt şerbetinin kekin içine iyice işlemesi için delikler açmak önemli bir adım. Peki, bu adımları uygularken hangi aşamada en çok zorlandın? Kremayı hazırlarken de farklı malzemeler denemek güzel olabilir, sen en son hangi malzemeleri kullandın? Buzdolabında dinlendirme aşamasında sabırsızlanmak da ayrı bir heyecan katıyor değil mi? Bu tatlıyı denedikten sonra misafirlerin neler söyledi?
Trileçeyi hazırlamak oldukça keyifli bir süreç, değil mi? Yumurtaları çırparken rengi açılana kadar devam etmek, tatlının hafif ve kabarık olmasını sağlıyor. Süt şerbetinin kekin içine iyice işlemesi için delikler açmak önemli bir adım. Peki, bu adımları uygularken hangi aşamada en çok zorlandın? Kremayı hazırlarken de farklı malzemeler denemek güzel olabilir, sen en son hangi malzemeleri kullandın? Buzdolabında dinlendirme aşamasında sabırsızlanmak da ayrı bir heyecan katıyor değil mi? Bu tatlıyı denedikten sonra misafirlerin neler söyledi?
Cevap yaz