Trileçenin nasıl yapıldığını okuduktan sonra, tarifin adımlarını uygulama konusunda heyecanlandım. Özellikle süt karışımını kekin üzerine dökme aşaması beni cezbetti. Kek piştikten sonra, üzerine dökülen süt karışımının keki ne kadar lezzetli hale getireceğini merak ediyorum. Krem şanti kullanmayı düşünmüyorum, sadece süt karışımının üzerine koyacağım. Dinlendirme kısmının tat üzerinde büyük etkisi olduğunu biliyorum, bu yüzden sabırsızlıkla buzdolabında bekleteceğim. Farklı süt çeşitleri kullanarak tatları değiştirmek de ilginç bir fikir, badem sütü ile denemek istiyorum. Sonuç olarak, Oktay Usta'nın tarifini deneyip sevdiklerimle paylaşmayı dört gözle bekliyorum!
Trileçenin nasıl yapıldığını okuduktan sonra, tarifin adımlarını uygulama konusunda heyecanlandım. Özellikle süt karışımını kekin üzerine dökme aşaması beni cezbetti. Kek piştikten sonra, üzerine dökülen süt karışımının keki ne kadar lezzetli hale getireceğini merak ediyorum. Krem şanti kullanmayı düşünmüyorum, sadece süt karışımının üzerine koyacağım. Dinlendirme kısmının tat üzerinde büyük etkisi olduğunu biliyorum, bu yüzden sabırsızlıkla buzdolabında bekleteceğim. Farklı süt çeşitleri kullanarak tatları değiştirmek de ilginç bir fikir, badem sütü ile denemek istiyorum. Sonuç olarak, Oktay Usta'nın tarifini deneyip sevdiklerimle paylaşmayı dört gözle bekliyorum!
Cevap yaz