Bu irmikli trileçeyi denemek isteyenler için harika bir tarif! Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında, gerçekten de karışımın hacmini artırmak çok önemli. Süt ve irmik ekleyince kıvam nasıl oluyor merak ediyorum. Ayrıca, pişirme süresi boyunca kekin kabarıp kabarmadığını kontrol etmek için kürdan batırmanın pratikliğine de bayıldım. Şerbetin kaynaması ve sonrasında soğuması, tatların birleşimi için ne kadar etkili? Krem şantiyi eklerken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Sonuçta, bu lezzetli tatlının bu kadar besleyici olması da dikkat çekici. Farklı tatlar denemek için portakal veya limon suyu eklemek gerçekten ilginç bir fikir! Buzdolabında dinlendirmeyi unutmamak gerek, değil mi?
Bu irmikli trileçeyi denemek isteyenler için harika bir tarif! Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında, gerçekten de karışımın hacmini artırmak çok önemli. Süt ve irmik ekleyince kıvam nasıl oluyor merak ediyorum. Ayrıca, pişirme süresi boyunca kekin kabarıp kabarmadığını kontrol etmek için kürdan batırmanın pratikliğine de bayıldım. Şerbetin kaynaması ve sonrasında soğuması, tatların birleşimi için ne kadar etkili? Krem şantiyi eklerken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Sonuçta, bu lezzetli tatlının bu kadar besleyici olması da dikkat çekici. Farklı tatlar denemek için portakal veya limon suyu eklemek gerçekten ilginç bir fikir! Buzdolabında dinlendirmeyi unutmamak gerek, değil mi?
Cevap yaz