Kremasız trileçenin tarifini okurken, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Yumurtalarla toz şekeri çırpıp, ardından sütü eklemek oldukça basit görünüyor. Kekin kabartma tozu ve vanilinle birleşmesi, kesinlikle lezzeti artıracaktır. Şerbetin hazırlanışı da dikkat çekici, kaynatma süresi tam olarak ayarlandığında tatlının lezzetini mükemmel hale getirecektir. Kekin şerbeti iyice çekmesi için bekletilmesi gerektiği detayı, tatlının dokusunu düşündüğümüzde çok önemli. Servis öncesinde kremalı bir versiyon düşünülmediği takdirde, şerbetli kekin tam yeterli olacağını düşünüyorum. Bu tarif gerçekten hafif ve ferahlatıcı bir tatlı arayanlar için ideal görünüyor. Denemeyi düşünüyorum!
Kremasız trileçenin tarifini okurken, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Yumurtalarla toz şekeri çırpıp, ardından sütü eklemek oldukça basit görünüyor. Kekin kabartma tozu ve vanilinle birleşmesi, kesinlikle lezzeti artıracaktır. Şerbetin hazırlanışı da dikkat çekici, kaynatma süresi tam olarak ayarlandığında tatlının lezzetini mükemmel hale getirecektir. Kekin şerbeti iyice çekmesi için bekletilmesi gerektiği detayı, tatlının dokusunu düşündüğümüzde çok önemli. Servis öncesinde kremalı bir versiyon düşünülmediği takdirde, şerbetli kekin tam yeterli olacağını düşünüyorum. Bu tarif gerçekten hafif ve ferahlatıcı bir tatlı arayanlar için ideal görünüyor. Denemeyi düşünüyorum!
Cevap yaz