Trileçeye uygun ev yapımı krema hazırlamanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum. Gerçekten de evde yapılan kremanın, hazır kremlere göre daha doğal ve katkı maddesi içermemesi büyük bir avantaj. Özellikle farklı aromalar ekleyerek kremayı zenginleştirme fikri çok hoşuma gitti. Kakao veya meyve püresi ekleyerek nasıl bir lezzet elde edebilirim? Kıvamı ayarlamak için soğuk su eklemenin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, tam olarak ne kadar soğuk su eklemek uygun olur? Kremayı hazırladıktan sonra buzdolabında ne kadar bekletmeliyim ki en iyi sonucu elde edeyim?
Trileçeye uygun ev yapımı krema hazırlamanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum. Gerçekten de evde yapılan kremanın, hazır kremlere göre daha doğal ve katkı maddesi içermemesi büyük bir avantaj. Özellikle farklı aromalar ekleyerek kremayı zenginleştirme fikri çok hoşuma gitti. Kakao veya meyve püresi ekleyerek nasıl bir lezzet elde edebilirim? Kıvamı ayarlamak için soğuk su eklemenin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, tam olarak ne kadar soğuk su eklemek uygun olur? Kremayı hazırladıktan sonra buzdolabında ne kadar bekletmeliyim ki en iyi sonucu elde edeyim?
Cevap yaz